torsdag 20 maj 2010

Svensk mat i mitt hjärta.

Jag har just varit inne på TotallySwedish.com, hemsidan till en butik här i Marylebone som säljer endast svensk mat. Efter att ha sett bilder av både a-fil, lätt creme fraîche med smak av franska örter, djungelvrål, pågenlimpa, marabou (frukt&mandel OCH daim!), plockgodis, ja till och med vinet Varm&Kall fick jag ta en paus. För att torka glädjetårarna.

/c

4 kommentarer:

  1. Anonym20/5/10

    Och de verkar ha diskborstar!!! Som ni ju letat efter. Anders

    SvaraRadera
  2. carro20/5/10

    Jag köpte en diskborste när jag var i Borås, men ni kan vi köpa obegränsade mängder! Vår lycka vet inga gränser.

    SvaraRadera
  3. yasmine21/5/10

    Följande blogginlägg ledde till en panik-googling från min sida. Det MÅSTE finnas något liknande här tänkte jag när jag rusade in till google.com, skrev swedish food fel tre gånger mitt i all upphetsning, för att sedan få belöningen: Swedensbest.com, amerikansk baserat företag som säljer svensk mat online. Jag kan inte nog säga hur tacksam jag är att ni fick mig att tänka på detta. Dock hade dom ingen varm&kall, fettkasst.

    SvaraRadera
  4. carro22/5/10

    Saken är ju att butiken för fan ligger max 1000 meter från där vi bor! Liksom hur kan vi ha missat!? Men jag är glad för din skull! Hade de marabou?! Jag och Becca ska förresten till vår butik imorgon, önska oss lycka till!

    SvaraRadera