onsdag 3 februari 2010

Bloggen flyttar in!

Vi lämnade Bison bar&dining en aning vemodiga (hur kunde vi lämna ett vandrarhem med en tavla föreställandes en enorm bisonoxe ovanför bardisken??) Svärande och Johan Glans-röda i ansiktet släpade vi våra 25 kilos väskor genom Londons tunnelbanesystem, rörande överens om att lägga en månadslön på att hyra en flyttfirma nästa gång.
Numera är vår vistelseort Marylebone (mar-lee-bone). För att citera vår minimala guidebok: "ett av Londons mest eftertraktade bostadsområden" Sug på den ni! (Viktoriansk balkong, här kommer vi!)

Vi bor i ett dubbelrum på övervåningen i ett trevåningshus. Vi har redan gjort oss hemmastadda, bland annat satt upp lite foton och lappar på en anslagstavla som vi egenhändigt byggt av en kartongskiva. Hyresvärden är en italiensk man vid namn Kiko, en mycket renlig ungkarl som redan har pekat ut var strykjärn, dammsugare, diskhandskar och dammtrasor finns. (Vi som trodde vi skulle slippa städningen när vi flyttade hemifrån..) Husets larmsystem är en krångligare variant av något som måste blivit uppfunnet under tidigt 40tal och att tro att man kan undkomma det är som att tro att man kan bryta sig ur Alcatraz obemärkt..
.

1 kommentar:

  1. Anonym3/2/10

    när mamma kommer hem ska jag srtypa henne för kortet hon har skickat med dig.. men det är okej sålänge du inte glömmer att jag egentligen inte är så ful. /det lilla (numera fula) äcklet.

    SvaraRadera