lördag 6 februari 2010

Välkomna

Det har kommit till vår kännedom att vår blogg blivit en stor snackis bland alla 40-plussare (och ganska mycket uppåt). Inte riktigt vad vi hade i åtanke när vi började skriva.
Det finns de som går in var tionde minut för att kolla om vi har uppdaterat, det finns de som har bloggen som sin startsida. Vi har till och med blivit informerade om en viss person som printar ut alla inlägg och sätter in dem i en pärm. Hur mycket vi än skulle kunna driva med detta, ignorerar vi denna impuls och hälsar alla välkomna hit.

(Det ska dock tilläggas, att vi inte under några som helst omständigheter kommer att börja censurera bara för att ni tror att ni "har koll" på oss.)

Nu: Frukost.
Sen: Marknad.
Ikväll: Kanske en öl. Kanske fler.

3 kommentarer:

  1. Anonym6/2/10

    källan är tacksam för att hon (eller han) är anonym!

    SvaraRadera
  2. Anonym12/2/10

    Ännu en 40 plussare på plats. Det är fredag tjejer, vart är veckans Babe? Grattis till jobbet Caroline, skulle vara kul o se dig in action :).

    SvaraRadera
  3. carro15/2/10

    Åh spännande spännande. Ska se om jag lyckas få fram en bild från jobbet - jag är nämligen faaaantastisk in action. Lovar ingenting, men skall göra mitt bästa. Annars får du knalla dig hit och ta en titt förbi Regent street!

    SvaraRadera