måndag 8 mars 2010

Morgonstund har guld i mun...

Kiko lubbade in i köket igår, i en brun joggingdress som skrek London Maraton '84. Rosig på kinderna och lite lätt andfådd tittade han på sina två hyresgäster som satt i sina vanliga urtvättade mjukisbyxor framför TV:n, omgivna av ett moln som osade gammal avslagen öl och cigarettrök. Med hög röst deklarerade Kiko att han minsann varit ute i parken och joggat tjugofem mil och njutit av den friska luften och det underbara solskenet.
-It is such a beautiful day, förklarade han för de två varelserna, som fortfarande riktade sina zombieblickar mot TV:n. You know, you should go out and get some fresh air too.
De två varelerna stönade, gnuggade sina mascarakladdiga ögon och kastade en irriterad blick på deras Anna Skipper till hyresvärd. Även fast de ville, så kunde de inte ligga hela dagen i sina otvättade lakan och tugga Snickers.

Några minuter senare stapplade "en urtvättad version av Mozart" och "en powerwalkande Kurt Cobain" genom Regents Park och fortsatte med att kämpa sig uppför kullen till Primrose Hill. På toppen fick de i alla fall lön för mödan. En av Londons bästa utsikter.


Bilden är tagen med mobilkamera men om ni kisar lite så kanske ni kan se London Eye.

1 kommentar:

  1. Anonym8/3/10

    Jag tycker mycket om Kiko, hälsa honom det,
    kram Mette

    SvaraRadera