torsdag 11 mars 2010

Tävling!

Carro och jag är inga mästerkockar. Jag kan koka pasta al dente och Carro kan vända pannkakor, det är väl det som vi minns från hemkunskapen. Vår paradrätt är Pasta Carbonara som vi smaskar i oss så ofta vi får chansen. Gör gärna storkok också, så vi har till lunch dagen efter. Men nu protesterar våran budget lite eftersom vi konsumerar årsförbrukningar med ägg, ost och bacon. Så. Hur livar man upp lite kokt ris? Eller hur sätter man smak på 30 pence nudlar?

Skriv ner era bästa recept med hyfsat billiga råvaror. Vi drar en vinnare imorgon som belönas med ett vykort med valfritt Londonmotiv på. Deal?

7 kommentarer:

  1. josse12/3/10

    ris med wagyu !

    SvaraRadera
  2. det där får du utveckla lite.

    SvaraRadera
  3. josse12/3/10

    "Wagyuköttet kommer från kor som sägs få massage varje dag för att biffarna ska bli riktigt möra och smakrika. De betar bara klöver, gräs och humle av samma anledning. Det påstås till och med att korna får dricka öl. Och prislappen blir därefter - 1499 kronor per kilot."

    SvaraRadera
  4. josefine13/3/10

    gå in på arla.se - en räddare i nöden.

    SvaraRadera
  5. Anonym13/3/10

    eller www.ica.se

    SvaraRadera
  6. josse13/3/10

    haha. officiellt det absolut dyraste man kan äta.

    SvaraRadera
  7. yasmine14/3/10

    Nudlar antingen som bara nudlar eller som nudelsoppa. Jasminris med ketchup var bland det bästa jag visste när jag var liten. Varmkorv, spaghetti och ketchup, typ som italienska köttbullar om man blundar. bon appetit !

    SvaraRadera